Математическият ковид и раждането

Публикувано от: Siocom
Дата: 14/10/2021
Гледания: 43

Сега, във времето на пандемия, свикнахме всички заболели да са една статистика, която да представи общата картина на болестта. Може ли математически да се определи колко ще се заразят и колко трябва да се ваксинират, за да се овладее ситуацията, говорим с проф. Огнян Кунчев, в студиото на Healthy morning.

Майчинство е един личен и съкровен момент, но много от нас са изправени пред дилемата, естествено раждане или секцио. Има ли "формула" за леко раждане и трябва ли да си поставя упойка, ще говорим в Healthy morning, с д- Сали Рафик.

Лесно ли е да спазваме здравословен режим на хранене, и кой са капаните на диетите, ще ви разкажем в рубриката Моята диета. А как за запазим емоционална си свобода, ще ни разкаже Мария Петкова, в рубиката Code Psychology.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Предавания:
Плейлисти: