За рака на гърдата и психиката

Публикувано от: Siocom
Дата: 13/10/2021
Гледания: 40

Когато се изправим пред тежка диагноза, страхът е първото нещо, което ни завладява. Можем ли да се справим с това, което ни предстои и колко е важна подкрепата на близките, ще говорим в студиото на Healthy morning, с д-р Маргарита Тарейн, клиничен психолог.

За "коварната болест", рак на гърдата и. колко важно е личното отношение на лекуващите лекари, ще споделят д-р Петя Баликова и д-р Кристина Петкова, само в Healthy morning, по единствената здравна телевизия, Code Health TV.

За новото приложение Medrec:M, което помага на лекари и пациенти, да получават информация за здравословното състояние на пациентите, ще говорим в рубриката Иновации в здравето, а психологът Стефи Божилова, ще сподели своите възгледи за храненето като начин на живот, в рубриката CODE PSYCHOLOGY.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Предавания:
Плейлисти: