Какво е да си майка в България? - Семейно време с мама Йоко - Еп. 1

Публикувано на: 08/10/2021
Embed

В премиерния епизод на "Семейно време с мама Йоко" говорим за различните аспекти на "майчинството" в България с Елисавета Белобрадова - майка на три деца, социален предприемач, инфлуенсър и политик.

В първия епизод на предаването търсим отговори на въпросите "от какво се нуждае българската майка?" и "кои са комплексните механизми, които трябва да подпомагат жените преди, по време и след периода на майчинство?", защото както споделя Елисавета, "жените в България са изключително ценен ресурс във всяко едно отношение - и като майки, родители и партньори и като хора, които изработват половина от БВП на България."

В рубриката "Въпроси в парка" питаме майките малко или много са 2 години майчинство, лесно ли е връщането на работа, както и други въпроси, които вълнуват всички нас, като родители или бъдещи такива.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Още от тази категория

Още видеа
Още видеа

Най-гледани

Още видеа
Още видеа

Абонирайте се и научете първи най-интересното което сме ви подготвили