За атопичния дерматит и силата на спорта

Публикувано от: Siocom
Дата: 08/10/2021
Гледания: 13

Какво представлява атопията, кога най - често се появява и какво е лечението, ще говорим в студиото на Healthy morning, с дерматолога доц. Весела Райкова.
За спорта като "възпитател", за самообладанието и самодисциплината, ще говорим с майстор Красимир Гергинов, в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV. Завръщат ли се хората в спортните зали, децата проявяват ли интерес към бойните изкуства и за колко време могат да се научат на този спорт?
В рубриката Моята диета, ще говорим с д-р Мария Николова, по една интересна и важна тема, защо отслабвайки рязко, всъщност дебелеем.
Психологът Мария Петкова, ще ни пренесе през историята на регресията и с какво е полезна тя за нас в рубриката CODE PSYCHOLOGY.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Предавания:
Плейлисти: