За раждането на нов живот и личностното развитие

Публикувано от: Siocom
Дата: 06/10/2021
Гледания: 35

Всяка една жена, очаква с трепет да стане майка. Това е най - голямото чудо, раждането на новия живот. Но деветте месеца, до появата на малкото бебе, са свързани с много грижи, прегледи и консултации за майката.

Какви са етапите на бременността, кой са задължителните изследвания които трябва да направи бъдещата майка? Това са само част от темите, по които ще говорим в студиото на Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, с д-р Златомира Арабаджиева - акушер - гинеколог.

Какво е да си НЛП Коуч Треньор, как да намерим баланса между личния живот и работата и защо се страхуваме от страховете си, ще говорим с Лора Арнаудова, в студиото на Healthy morning.

За новите иновативни пробиотични серии, които ProLact разработва, ще говорим с Богомил Александров, в рубриката Иновации в здравето, а в рубриката Спорт ще раздвижим и тонизираме тялото си, за да започнем деня с усмивка.

Ще ви представим психолога Мария Петкова, която всяка сряда и петък ще дава ценни съвети за нашето вътрешно "Аз". В рубриката CODE PSYCHOLOGY, Мария и нейните събеседници, ще споделят опит и наблюдения по теми свързани с нашето психично здраве.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg, както и всички нови предавания и рубрики от сезон 2 на собствената видео платформа на медията https://tv.codehealth.bg/

Предавания:
Плейлисти: